MENU

Majlis Daerah Marang (MDM)  laman web mengembang untuk menyediakan dasar yang jelas untuk pengguna awam menjelaskan peraturan-peraturan dan garis panduan penyertaan mereka di laman web.

MDM  mengalu-alukan anda ke portal dalam taliannya. Kami menghargai penggunaan medium yang kami disediakan melalui laman web kami. MDM bergantung kepada penyertaan anda yang berharga dan sumbangan untuk membangunkan program dan alat komunikasi.

 Dalam usaha untuk menyediakan anda dengan maklumat terkini dan peluang untuk menyertai dalam proses membangun dan meningkatkan perkhidmatan kami, MDM laman web pakai beberapa medium untuk meningkatkan komunikasi , iaitu perbincangan dan perbahasan forum dan undian pendapat . Di samping itu , laman web ini membolehkan penciptaan laman rasmi di laman rangkaian media sosial seperti facebook dan twitter.

Oleh itu, MDM mengalu-alukan semua perbincangan objektif dan konstruktif di laman web di samping memelihara hak penerbitan. Kami menggesa pelawat kami untuk mematuhi yang berikut :

1. Mengelak daripada membincangkan isu-isu politik
2. Gunakan bahasa yang sesuai
3. Penggunaan yang betul dalam bahasa Bahasa Inggeris atau Bahasa Melayu

Saluran komunikasi :

Hubungi Kami

Maklum balas

Facebook

Twitter